Premium-lidmaatschap

Premium-lidmaatschap

Start > Dashboard > Premium

Upgrade naar een Premium-lidmaatschap

Je kan je gratis Basis-lidmaatschap voor slechts €49,95 per jaar uitbreiden naar een betaald Premium-lidmaatschap zodat je kan profiteren van een aantal mooie voordelen:

Hoger in de zoekresultaten

De profielen van supervisoren met een Premium-lidmaatschap verschijnen hoger in de zoekresultaten dan de profielen met een gratis Basis-lidmaatschap.

Persoonlijker

Met een Premium-lidmaatschap heb je extra mogelijkheden om je profiel aan te vullen. Zo kan je bijvoorbeeld een foto toevoegen en een persoonlijke boodschap. Zo krijgen supervisanten een betere indruk van jou als supervisor.

Meer bekeken

Profielen die in de zoekresultaten verschijnen met een profielfoto en een korte persoonlijke boodschap worden vaker bekeken dan profielen die dat niet hebben.

Meer supervisanten

Door deze voordelen vergroot je de kans aanzienlijk dat supervisanten contact met je opnemen voor een supervisietraject.

Onbeperkt feedback verzamelen

Met een Premium-lidmaatschap kan je onbeperkt supervisanten uitnodigen om de vragenlijst Kwaliteit van Supervisie in te vullen. Zo verzamel je makkelijk bruikbare feedback om de kwaliteit van je supervisie te verbeteren.

Het Premium-lidmaatschap is een abonnement gebaseerd op het Prepaid-principe. Je betaalt voor een bepaalde periode en er is geen sprake van automatische verlenging.

Je kan een Premium-lidmaatschap aangaan door in te loggen en naar accountbeheer te gaan. Kijk bij 'Abonnementen'.

Dashboard

Beheer je profiel en bekijk de prestaties van je profiel.

Naar je dashboard

Accountbeheer

Beheer je abonnementen, inlogggegevens en facturatie.

Naar je account

Hulp nodig?

Als er iets niet werkt zoals verwacht of als iets je niet lukt, neem dan gerust contact op voor hulp!

Feedback

Idee, klacht of suggestie?