FAQ

Veelgestelde vragen

Start > Veelgestelde vragen > Hoe maak ik een profiel aan?

Hoe maak ik een profiel aan?

Om gevonden te kunnen worden door supervisanten, heb je als supervisor een profiel nodig.
Maak eerst een account aan
, log in en klik op de button 'Maak profiel aan'. Volg daarna onderstaand stappenplan:

Stap 1: Personalia

Geef je geslacht, voornaam, achternaam en geboortedatum op. Al deze gegevens zijn vereist om het profiel op te kunnen slaan. Deze gegevens worden getoond bij de zoekresultaten wanneer een supervisant zoekt naar een supervisor.

Stap 2: BIG-registratie(s)

Als je BIG-registratie(s) hebt, geef je deze hier op. Kies uit de drop-down lijst. Vergeet niet bij je basisregistratie je BIG-nummer op te geven, anders krijg je een foutmelding bij het opslaan. Als je deze niet paraat hebt, kan je deze met de link onderaan opzoeken in het openbare BIG-register.

Heb je meer registraties dan invoervelden, dan kan je er een invoerveld toevoegen door op het blauwe plusjete klikken.

Stap 3: Supervisorschap

Voor je vindbaarheid is dit de belangrijkste stap. Supervisanten zoeken op de registratie(s) waarvoor ze in opleiding zijn. Hier geef je dan ook op voor welke registraties je supervisor mag zijn. Kies weer uit de drop-down lijsten. Minimaal 1 registratie is vereist, maar hoe meer registraties je hier op geeft, hoe vaker je gevonden zal worden.

Let op!
Hier geef je dus op welke registraties je supervisanten kunnen behalen onder jouw supervisie, niet de registraties die je zelf hebt (dat volgt later).

Als je Supervisor NVP bent, geef je dus 'Psychotherapeut BIG' op. Alleen als je ook Leersupervisor NVP bent, dan geef je Supervisor NVP op.

Als je supervisor bent voor een registratie die nog niet voorkomt in de drop-down lijst, dan kan je een verzoek indienen deze toe te voegen. Volg hiervoor de link onderaan 'Mis je een registratie?'. Kijk wel eerst goed de hele lijst door: soms staat deze er net op een iets andere schrijfwijze toch al in.

Stap 4: Expertise

Vink vervolgens aan waar jouw expertise ligt, zowel wat problematiek betreft als met welke doelgroep je werkt. Zet bij beide gebieden minimaal 1 vinkje om je profiel op te kunnen slaan.

Stap 5: Overige registraties & lidmaatschappen

Geef hier aan welke relevante registraties je zelf hebt. Registraties als supervisor laat je achterwege; deze heb je in stap 3 al aangegeven.

Vul hier ook in als je lid bent van relevante (beroeps)verenigingen. Lidmaatschappen van vakspecialistische verenigingen waarvan je een registratie hebt, laat je hier achterwege; deze heb je hierboven al aangegeven.

Deze stap is niet vereist; je hoeft hier niets in te vullen om je profiel op te kunnen slaan.

Stap 6: Werkplek(ken)

Geef hier kort aan waar je werkt en als je een eigen praktijk hebt hoe deze heet. Deze stap is ook niet vereist.

Stap 7: Supervisielocatie(s)

Geef minimaal 1 adres op van een locatie waar je supervisie geeft. Wanneer supervisanten op reisafstand zoeken, wordt dit adres gebruikt. Je kunt hier meerdere adressen opgeven.

De eerste regel is optioneel. Hier kan je een naam opgeven van de locatie, bijvoorbeeld de naam van je praktijk of van het gebouw waarin je gespreksruimte zich bevindt. De overige adresregels zijn wel vereist.

Je kan het adres van elke locatie verbergen door het schuifje bij 'Toon adres in openbaar profiel' om te zetten. Bijvoorbeeld als je praktijk aan huis hebt. Je bent dan nog wel vindbaar voor supervisanten op dit adres, maar het zal niet zichtbaar zijn op de website.

Geef tenslotte ook aan of je ook online supervisie geeft via beeldbellen door een vinkje te zetten.

Stap 8: Tarieven

Vul hier je tarief in: het bedrag per sessie en hoeveel minuten een sessie duurt. Een tarief voor individuele supervisie is vereist. Het tarief voor supervisie in een groep mag je leeg laten.

Stap 9: Extra mogelijkheden

Hier kan je nog extra mogelijkheden aangeven die je je supervisanten biedt. Dit is niet vereist.

Stap 10: Contactgegevens

Geef hier je contactgegevens op. Alleen een e-mailadres is vereist. Hier wordt het e-mailadres van je account alvast voor je ingevuld, maar je kan dit wijzigen. Hiermee blijft het e-mailadres van je account ongewijzigd.

Je contactgegevens worden niet op de website getoond. Pas wanneer een supervisant via een supervisieverzoek contact legt, krijgt hij of zij deze per e-mail toegestuurd.

Goed werk!

Je hebt nu alle gegevens ingevuld die nodig zijn om een gratis Basis-profiel aan te maken. Scroll verder naar beneden en klik op de button "Profiel opslaan'. Zodra je profiel is opgeslagen ben je vindbaar voor supervisanten!

Het kan zijn dat je een foutmelding krijgt bij het opslaan wanneer je toch iets niet (correct) hebt ingevuld. Scroll dan langs alle onderdelen en zoek naar de fout. Je vindt dan een rode melding bij het onderdeel waar de fout wordt veroorzaakt.

Premium

Om je profiel nog persoonlijker te maken en te profiteren van extra functionaliteit kan je een Premium-lidmaatschap aangaan.Ga terug

Ben je supervisor?

Supervisanten zijn op zoek naar jou!

Maak snel een account aan zodat je kan inloggen en een profiel kan aanmaken.

Meld je gratis aan

Gratis profiel

Maak als supervisor gratis een profiel aan.

Het is zo gedaan. In 10 minuten staat je profiel online.

Maak een profiel aan

Bespaar tijd en geld

Combineer supervisietrajecten door een supervisor te zoeken met meerdere registraties en bespaar tijd en geld!

Feedback

Idee, klacht of suggestie?